Παράπονα στην Pirelli για τα ελαστικά έκανε ο Μικαέλ Σουμάχερ

Μετά τον αγώνα της Formula 1 στο Μπαχρέιν

Παράπονα στην Pirelli για τα ελαστικά έκανε ο Μικαέλ Σουμάχερ
Μετά το τέλος της Formula 1 στο Μπαχρέιν, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής σε δηλώσεις του σε Βρετανικό ραδιόφωνο τόνισε ότι οι οδηγοί εξαναγκάζονται να προσέχουν πάρα πολύ τα ελαστικά τους και κατά συνέπεια να μην πιέζουν το μονοθέσιο τους. «Απλά διερωτώμαι εάν τα ελαστικά θα πρέπει να έχουν τόσο μεγάλη σημασία ή εάν θα πρέπει να κρατούν λίγο περισσότερο. Και έτσι να μπορείς να οδηγείς σε κανονικά ταχύτητες και όχι απλά να γυρίζουμε την πίστα λες και έχουμε το αυτοκίνητο ασφαλείας», δήλωσε ο Σουμάχερ που αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε από την τελευταία θέση τον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει δέκατος

Ο Γερμανός πιλότος επεσήμανε σχετικά την προσοχή στην Ιταλική εταιρεία για το μέλλον. «Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση. Ας δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αν αφορούσε μόνο ένα μονοθέσιο, τότε θα μπορούσε κανείς να πει ότι εξαρτάται από εμάς να το αντιμετωπίσουμε. Κατά κύρια βάση όμως αφορά όλους με μία ή δύο εξαιρέσεις. Και αν είναι το 80% του χώρου που έχει αυτό το πρόβλημα, τότε ο προμηθευτής ελαστικών θα πρέπει να το σκεφτεί».

Η Pirelli με τη σειρά της εξέφρασε την έκπληξή της για τα σχόλια του Γερμανού πιλότου «Είμαι απογοητευμένος που ακούω αυτά τα σχόλια από κάποιον σαν τον Μίκαελ Σουμάχερ. Αλλοι έκαναν τη δουλειά τους και έκαναν τα ελαστικά τους να δουλέψουν. Τα σχόλια κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών ήταν ότι έμεινε ευχαριστημένος με τα ελαστικά και τώρα φαίνεται ότι έχει αλλάξει το ύφος του» δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli, Πολ Χέμπερι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top