Μέρκελ – Σαρκοζί απέκλεισαν τον Ολυμπιακό!

Σάλος στο διαδίκτυο για τον... γαλλογερμανικό άξονα

Μέρκελ – Σαρκοζί απέκλεισαν τον Ολυμπιακό!

Δεν ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης ο μόνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που άφησε υπόνοιες για τον... γαλλογερμανικό άξονα που είχε σαν αποτέλεσμα η γαλλική Μανσέιγ να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από την γερμανική Ντόρτμουντ και να αφήσει εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ την ελληνική ομάδα.


Στα αποδυτήρια έβραζαν με αυτήν την ανατροπή και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ αμέσως ξεκίνησε η σχετική συζήτηση σε αθλητικά ραδιόφωνα και φυσικά στο facebook. «Μέρκελ και Σαρκοζί έφτιαξαν το ματς γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες», συμπεραίνουν οι περισσότεροι.

Δεν λείπουν σχετικοί τίτλοι ακόμα και από (οπαδικές) αθλητικές εφημερίδες, ενώ οι πιο προχωρημένοι ζητούν την παρέμβαση του (γάλλου) προέδρου της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί για να ερευνηθεί πως ανατράπηκε μέσα σε πέντε λεπτά ένα ματς που φαινόταν κερδισμένο για τους γερμανούς και γιατί υπήρξε τέτοια καθυστέρηση στην λήξη του.


Βέβαια, όλα αυτά μένουν κυρίως σε επίπεδο καφενειακών συζητήσεων και δεν παίρνουν καμία απολύτως πιο επίσημη μορφή, αφού δεν υπάρχει και κάτι για να αποδειχθεί. «Ας είχε φροντίσει ο Ολυμπ��ακός από τα προηγούμενα ματς να είχε εξασφαλίσει τόσους βαθμούς ώστε να μην εξαρτάται από άλλους», λένε οι πιο ψύχραιμοι και προσθέτουν: «Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι Μέρκελ και Σαρκοζί προτιμούν στην επόμενη φάση τον Βαλμπουενά από τον Μανιάτη!».

Πάντως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να δώσει πριμ πρόκρισης στους παίκτες. Έτσι και αλλιώς, άνευ παρέμβασης της... Standard and Poor’s, ο Ολυμπιακός υποβαθμίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Όμως και αυτή είναι μια σημαντική διοργάνωση και οι γνωρίζονες λένε ότι στο Πασαλιμάνι έχουν αρχίσει να την σκέφτονται πολύ σοβαρά, ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια ευρωπαϊκή πορεία που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στον σύλλογο. Το πόσο σοβαρά το εννοούν θα το δούμε από Φλεβάρη...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top