Σοβαρός ο Άρης, νίκησε 1-2 τη Γιαγκελόνια

Γερές βάσεις για πρόκριση έβαλε ο «θεός του πολέμου»

Σοβαρός ο Άρης, νίκησε 1-2 τη Γιαγκελόνια

Μπήκε σοβαρός και έφυγε με αποτέλεσμα πρόκρισης. Ο Άρης δε άφησε στιγμή τη Γιαγκελόνια να πιστέψει ότι θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι και έφυγε από το μακρινό Μπιάλιστοκ της Πολωνίας με νίκη αφού επικράτησε με 1-2 και έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης.

Οι «κίτρινοι» επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και ευτύχησαν πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο να βρουν δύο φορές τα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας. Ο Τόνι Κάλβο στο 4’ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Τσέζαρεκ για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τρία λεπτά μετά, στο 7’, ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 δείχνοντας στην πολωνική ομάδα «ποιος είναι το αφεντικό».

Οι Πολωνοί έδειξαν να τα χάνουν και ο Άρης να κυνηγάει και τρίτο τέρμα αλλά μια αδράνεια στην άμυνα των «κίτρινων» έδωσε την ευκαιρία στον Γκρζίμπ να μειώσει σε 1-2 για την πολωνική ομάδα στο 24ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε με φλύαρη κατοχή της μπάλας και χωρίς καλές φάσεις.

Στο δεύτερο ο Άρης μπήκε ορεξάτος και απείλησε αρχικά τη Γιαγκελόνια αλλά γρήγορα η απόδοση των παικτών του «θεού του πολέμου»έπεσε λόγω κούρασης. Η πολωνική ομάδα προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί αυτό και να φθάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση αλλά οι παίκτες του Άρη φάνηκαν αποφασισμένοι να πάρουν το «διπλό» όπως και έγινε.

Πλέον, την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται την πολωνική ομάδα έχοντας ήδη στα χέρια την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top