Αποκλείστηκαν Δουβαλίδης - Φιλιππίδης

Εκτός της επόμενης φάσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου

Αποκλείστηκαν Δουβαλίδης - Φιλιππίδης

Εκτός ημιτελικών έμεινε ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ. εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, ενώ ο Κώστας Φιλιππίδης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του επί κοντώ.

Επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο Δουβαλίδης πήρε την 4η θέση με 13.80 και την 18η στο σύνολο. Πρώτος στη σειρά του ήρθε ο Γάλλος Ντιμιτρί Μπασκού με 13.65, ενώ την καλύτερη επίδοση των προκριματικών έκανε ο Ούγγρος Ντάνιελ Κις με 13.44.

«Μετά από ένα μήνα με συνεχείς φυσιοθεραπείες και μαλάξεις και ελλιπή προετοιμασία δεν θα μπορούσα να πάω πολύ καλύτερα. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν στην αποθεραπεία μου και κατάφερα να φθάσω έως εδώ, να τρέξω όσο έτρεξα και να διεκδικώ την πρόκριση», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Εκτός του τελικού έμεινε ο Φιλιππίδης που δεν κατάφερε να πιάσει το όριο των 5,65μ.. Ο πρωταθλητής μας έκανε βολή στα 5.40μ. και στο σύνολο πήρε την 21η θέση.

«Έκανα κάποια τεχνικά λάθη από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μου και δεν κατάφερα να βρω ρυθμό. Ήλπιζα για την πρόκριση, αλλά κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη θέση σε έναν τελικό. Τώρα θα συνεχίσω τους αγώνες με τρία μίτινγκ στη Γερμανία», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top