Στην Αυστραλία η ομάδα της ΑΕΚ

Τα ξημερώματα της Κυριακής το πρώτο της φιλικό

Στην Αυστραλία η ομάδα της ΑΕΚ

Το πρώτο της φιλικό με την τοπική Σίντεϊ δίνει στις 5.45 τα ξημερώματα της Κυριακής η ΑΕΚ στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής. Η κούραση των μελών της αποστολής των κιτρινόμαυρων απ\' το 20ωρης διάρκειας ταξίδι «σβήστηκε» με το που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ.

Περίπου 300 ομογενείς καλωσόρισαν την ομάδα με λουλούδια, πανό και συνθήματα, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα που συνεχίστηκε και στην προπόνηση του Σαββάτου στο γήπεδο της ομογενειακής ομάδας Ολύμπικ Σίντνεϊ, την οποία πήγαν να παρακολουθήσουν περίπου 700 άτομα. Έτσι, όποια και αν είναι τα αποτελέσματα στα τρία φιλικά που θα δώσει η ελληνική ομάδα απέναντι, είναι βέβαιο πως η εμπειρία του ταξιδιού στην Αυστραλία δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το Σάββατο, ενόψει της έναρξης του τουρνουά στην Αυστραλία στο οποίο η ΑΕΚ θα δώσει το «παρών», εξέφρασε την ικανοποίησή του από τις ως τώρα μετεγγραφές της ΑΕΚ και την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τον αγώνα με την Σίντνεϊ τα ξημερώματα της Κυριακής, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ακόμα στην Αυστραλία την Μπλάκμπερν (στις 28/7) και τη Ρέιντζερς (στις 31/7).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top