Πικάντικές αποκαλύψεις για ποδοσφαιριστή

Ποίο είναι το μυστικό της γοητείας του

Πικάντικές αποκαλύψεις για ποδοσφαιριστή

OΚολομβιανός παίχτης Χουάν Κάρλος Τόχα που πρόσφατα υπέγραψε στη ομάδα του Άρη όπως φαίνεται έχει μείνει αξέχαστος στην Ρουμανία, όπου αγωνιζόταν στην Στεάουα Βουκουρεστίου τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως φαίνεται ο Τόχα εκτός από τις επιδόσεις του στα γήπεδα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον γυναικείο πληθυσμό της Ρουμανίας. Τον λόγο μας το αποκαλύπτει με πικάντικό τρόπο η σαγηνευτική MariaAndreescy,το μοντέλο που διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή λέγοντας αφοπλιστικά «Μα γιατί ήταν προικισμένος…».

«Ο Τόχα ήταν εκρηκτικός στο κρεβάτι, το μήκος του… ήταν 27 ολόκληρα εκατοστά», τόνισε η Mariaκαι συμπληρώνει « Συναντηθήκαμε μέσω κοινών φίλων και στην αρχή είχαμε μία πολύ όμορφη σχέση. Μετά όμως άρχισαν τα προβλήματα, μου έδειξε μία συμπεριφορά που έχουν αυτοί που πιστεύουν ότι είναι μεγάλοι σταρ. Έβγαινε κάθε βράδυ, ώσπου έφαγε πρόστιμο από την ομάδα και κλείστηκε στο σπίτι. Έπειτα από αυτό τον ξαναείδα μερικές φορές και πιστεύω ότι είναι καλό που χωρίσαμε τους δρόμους μας. Μακάρι να βάλει μυαλό και να κοιτάει περισσότερο το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top