Σε αγώνα πυγμαχίας εξελίχθηκε ματς ποδοσφαίρου στη Βραζιλία

Πολύ ξύλο μεταξύ παικτών, δημοσιογράφων και προπονητή

Σε αγώνα πυγμαχίας εξελίχθηκε ματς ποδοσφαίρου στη Βραζιλία

Τα επεισόδια στα γήπεδα είναι ένα συνηθισμένο, δυστυχώς, φαινόμενο στην ελληνικό αθλητισμό αλλά φαίνεται πως και οι Βραζιλιάνοι δεν πάνε πίσω καθώς παίκτες, δημοσιογράφοι και προπονητής μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ μετά το τέλος αγώνα ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Βιτόρια και Γκοϊάς της Βραζιλίας, ένας δημοσιογράφος από ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας κατευθύνθηκε προς τον προπονητή της Γκοϊάς, Έμερσον Λεάο. Οι δυο τους αντάλλαξαν κάποια… «γαλλικά» και τα πνεύματα δεν άρ��ησαν να ανάψουν με τον Λεάο να κινείται απειλητικά κατά του δημοσιογράφου.

Οι συνάδελφοι του δημοσιογράφου αντέδρασαν άμεσα καλύπτοντας τον συνάδελφο τους αλλά, αντίστοιχα, ούτε οι παίκτες έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, παίρνοντας το μέρος του προπονητή τους.

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου με τους πάντες να κυνηγάνε τους πάντες και έναν παίκτη να καταφέρει ένα αριστοτεχνικό χτύπημα στο διαιτητή που θα το ζήλευε και ο Μάικ Τάισον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων της Βραζιλίας, τόσο ο παίκτης και ο προπονητής όσο και ο δημοσιογράφος έδωσαν εξηγήσεις στην αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top