O Lionel Messi λανσάρει δική του φίρμα ρούχων

Θα τον εκπροσωπούν διάσημα ονόματα

O Lionel Messi λανσάρει δική του φίρμα ρούχων

O Αργεντινός αστέρας του ποδοσφ��ίρου Lionel Messi, ετοιμάζεται να κατακτήσει τον χώρο της μόδας αφού σχεδιάζει να λανσάρει τη δική του φίρμα ρούχων και ανδρικών αξεσουάρ στην οποία εκτός από το όνομα του θα δώσει και το… γούστο του.


Κεντρική ιδέα του Lionel Messi, είναι να αποκτήσει ένα διάσημο εκπρόσωπο σε πόλεις-κέντρα των αγορών σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε «εκπρόσωπος» θα προέρχεται από το χώρο του αθλητισμού, του κινηματογράφου αλλά και της μουσικής.


Σύμφωνα με τα σχέδια του διάσημου ποδοσφαιριστή, στο Λονδίνο το πρόσωπο που θα προμοτάρει την εταιρία του θα είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ της Τσέλσι, στο Μάντσεστερ ο Γουέιν Ρούνεϊ της Γιουνάιτεντ, στη Νέα Υόρκη ο ράπερ και διάσημος μουσικός παραγωγός Jay Z, στο Λος Άντζελες ο Ντέβιντ Μπέκαμ των LA Galaxy και στο Δουβλίνο ο φημισμένος ηθοποιός Κόλιν Φάρελ.


« Δουλεύω πάνω στην ιδέα μου εδώ και μερικούς μήνες. Ήδη έχω τον Αλεσάντρο Νέστα στο Μιλάνο και τον ράπερ Λούπε Φιάσκο στο Σικάγο» δηλώνει ο Αργεντινός σταρ του ποδοσφαίρου τονίζοντας ότι: « Θα είναι ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για άνδρες. Αν εξασφαλίσουμε όλα τα ονόματα που θέλουμε θα είμαστε η πιο διάσημη και καλύτερη φίρμα στον κόσμο».


Αν καταφέρει πάντως να πραγματοποιήσει τα σχέδια του, ο Lionel Messi θα αποδείξει πως εκτός από ποδοσφαιρικό ταλέντο έχει και… λεπτό γούστο!.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top