«Βόμβες» για gay ποδοσφαιριστές σε Εθνική ομάδα

Ποιός καταγγέλει ποιούς για ερωτικές σχέσεις;

«Βόμβες» για gay ποδοσφαιριστές σε Εθνική ομάδα

«H εθνική Γερμανίας είναι ένα μάτσο gay ποδοσφαιριστές», φέρεται να δήλωσε ο μάνατζερ του Μίκαελ Μπάλακ και προκάλεσε σάλο στην χώρα!

Ο τίτλος του άρθρου που αναφέρεται στη συνέντευξη είναι «Νέοι Γερμανοί Άντρες» και οι δηλώσεις του Μίκαελ Μπέκερ, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Το στιλ παιχνιδιού έχει γίνει πιο ανάλαφρο και λιγότερο αντρίκιο», υποστήριξε ο Μπέκερ και πρόσθεσε πως η Γερμανία έχασε από την Ισπανία και δεν έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ λόγω των ερωτικών σχέσεων που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας αρνήθηκε να σχολιάσει όσα δημοσιεύτηκαν στο «Der Spiegel», ενώ ο προπονητής της ομάδας είπε μόνο: «δεν θα πέσω τόσο χαμηλά».

Κι ενώ κάποιοι αμφιβάλλουν για το αν όντως ο μάντζερ ξεστόμισε αυτά τα λόγια στο περιοδικό, ο ίδιος ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το δημοσίευμα.

Στο μεταξύ, η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όπου θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν ο Μπάλακ, έσπευσε να ανακοινώσει πως «δεν έχουμε καμία απολύτως δυσαρέσκεια απέναντι στους ομοφυλόφιλους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top