Τιμή για τέσσερις γενιές του μπάσκετ

Σε εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Τιμή για τέσσερις γενιές του μπάσκετ

Μια εκδήλωση αναμνήσεων από παίκτες-θρύλους του ελληνικού μπάσκετ διοργανώθηκε , υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Μεγάλες φυσιογνωμίες του μπάσκετ τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα και την συμβολή τους στην καταξίωση που έχει γνωρίσει στην ελληνική κοινωνία.

Τέσσερις γενιές παικτών του ελληνικού μπάσκετ κατάφερε να συγκεντρώσει και να τιμήσει γνωστός όμιλος Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας. Ο Απόστολος Κόντος, ο Γιώργος Τρόντζος, ο Κώστας Πολίτης, ο Δημήτρης Κοκολάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης από τις παλιότερες γενιές του ελληνικού μ��άσκετ, αλλά και οι νεότεροι, όπως ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Γιώργος Μποσγανάς, ο Αργύρης Παπαπέτρου, ο Θύμιος Μπακατσιάς, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Νίκος Μπουντούρης και πολλοί άλλοι παρέλαβαν τα αναμνηστικά έπαθλα τους σε μια ανεξίτηλη στιγμή ιστορικής μνήμης.

Με σύνθημα «Ανθρωποι που μας έκαναν περήφανους», ο όμιλος Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας που εφέτος γιορτάζει 65 χρόνια από την ίδρυση του και την προσφορά του στην ελληνική, ιδιωτική εκπαίδευση, γεφύρωσε το χθες και το σήμερα του ελληνικού μπάσκετ.

Παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, όλα τα τιμώμενα πρόσωπα του ελληνικού μπάσκετ, θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές της καριέρας τους, έκαναν τα καθιερωμένα πειράγματα τους και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι για την ενθύμηση της προσφοράς τους, έστω και αν έχουν πολλά χρόνια από τότε που σταμάτησαν να πατούν πάνω στο παρκέ των γηπέδων μπάσκετ. Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top