Στους New York Red Bulls ο Τιερί Ανρί!

Πανικός στις τάξεις των φιλάθλων της αμερικανικής ομάδας

Στους New York Red Bulls ο Τιερί Ανρί!

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Τιερί Ανρί, θα συνεχίσει την καριέρα του στην αμερικανική ομάδα RedBullsτης Νέας Υόρκης!


Οι… «Κόκκινοι Ταύροι» της Νέας Υόρκης έχουν ζεσταθεί ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση του νέου τους γηπέδου το οποίο είναι και το πρώτο αμιγώς ποδοσφαιρικό στις ΗΠΑ.


Έτσι, «έδεσαν» το γλυκό με την μετακίνηση στην ομάδα τους του Γάλλου επιθετικού Τιερί Ανρί ο οποίος υπέγραψε στην αμερικανική ομάδα για 2 χρόνια προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς των RedBulls.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ο Ανρί θα ντεμπουτάρει στις 22 Ιουλίου στο φιλικό παιχνίδι με την αγγλική Τότεναμ, ενώ ο ίδιος ο 33χρονος άσος δήλωσε πως «αυτό είναι ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να αναδειχθεί για πρώτη φορά πρωταθλήτρια».


Αντίστοιχα, ο γενικός διευθυντής των Red Bulls της Νέας Υόρκης, Έρικ Σολέρ, τόνισε όλο ενθουσιασμό ότι «ο Τιερί Ανρί είναι γεννημένος νικητής και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε στην ομάδα μας έναν παίκτη παγκοσμίου κλάσεως»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top