Έφτασαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στην Μαδρίτη

Αποκαλυπτικό βίντεο από την πτήση της επιστροφής

Έφτασαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στην Μαδρίτη

Παρά τον καύσωνα, δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι μαζεύτηκαν νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης προκειμένου να υποδεχθούν τους πρωταθλητές κόσμου. Το σκάφος της Iberiaέφτασε λίγο πριν τις 4.00 το μεσημέρι και οι παίκτες βγήκαν από αυτό χαρούμενοι, κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο, την ίδια ώρα που οι οπαδοί τους αποθέωναν φωνάζοντας «Καμπεόνες, Καμπεόνες».

Στην άτρακτο του αεροσκάφους ήταν γραμμένα προς τιμήν της ισπανικής ομάδας τα συνθήματα «Πρωταθλητές!» και «Υπερήφανοι για την εθνική ομάδα μας!!!». Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αρχηγός Ίκερ Κασίγιας βγήκε πρώτος από το αεροπλάνο κρατώντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο και αποθεώθηκε από τον κόσμο, με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να ακολουθεί από πίσω του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν αντίδοτο στην ζέστη οι αρχές έλουζαν τον κόσμο με... νερό, καθώς οι θερμοκρασίες έφταναν τους 40 βαθμούς κάτω από τον καυτό ήλιο. Οι παίκτες της Ισπανίας θα ξεκουραστούν μερικές ώρες και αμέσως μετά θα αρχίσει σε ανοιχτό λεωφορείο ο γύρος του θριάμβου στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας, κάνοντας στάσεις στην ισπανική πρωθυπουργική κατοικία για να δεχτούν τα συγχαρητήρια του Θαπατέρο αλλά και στα βασιλικά ανάκτορα, όπου θα τους περιμένει ο Χουάν Κάρλος και η Σοφία.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την άφιξη της Ισπανίας στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης αλλά και από τα όσα συνέβησαν στην διάρκεια της πτήσης, με τους ισπανούς παγκόσμιους πρωταθλητές να υπογράφουν αυτόγραφα, να τραγουδούν και να χορεύουν διαρκώς αλλά και κάνουν διάφορες τρέλες με το βαρύτιμο τρόπαιο. Δείτε τες...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top