Πήρε εξιτήριο ο Πλατινί

Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμία σε εστιατόριο

Πήρε εξιτήριο ο Πλατινί

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Μισέλ Πλατινί, που μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσ��κομείο του Γιοχάνεσμπουργκ, μετά από λιποθυμία σε εστιατόριο της πόλης το βράδυ της Παρασκευής. Η UEFA κάνει λόγο για απλό λιποθυμικό επεισόδιο, διαψεύδοντας καρδιακή προσβολή.

Ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δειπνούσε στο εστιατόριο «Le Pigalle» του Σαντόν, μαζί με τον προπονητή της Λίβερπουλ Ζεράρ Ουγιέ και τον Σκοτσέζο προπονητή Άντι Ρόξμπεργκ που κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 55χρονος Γάλλος πρόεδρος της UEFA, διπλώθηκε στα δύο στο τραπέζι και αμέσως έπεσε από την καρέκλα στο έδαφος!

Ο στενός συνεργάτης του, Ουίλιαμς Γκαγιάρ, δήλωσε πως οι εξετάσεις του Πλατινί δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και έσπευσε να διαψεύσει τα περί καρδιακής προσβολής.

Ο 55χρονος παράγοντας πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί και, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση της UEFA και της FIFA, θα είναι παρών στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ την Κυριακή.

Τις τελευταίες μέρες ο Πλατινί -που είναι μανιώδης καπνιστής- ταλαιπωρήθηκε από ίωση και ανέβασε πυρετό, κάτι που δεν αποκλείεται να εξασθένησε τον οργανισμό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top