Νεό αίμα στην ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ

Αλλαγές πριν το Μουντομπάσκετ στην Τουρκία

Νεό αίμα στην ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ

Ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Λε Μπρόν Τζέιμς είναι δύο από τα αστέρια της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ που δεν θα συμμετέχουν στο Μουντομπάσκετ που θα γίνει από τις 28 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα που πήρε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και τους καταξιωμένους Τζείσον Κιντ, Ντουέιν Ουέιντ και Καρμέλο Άντονι θα αναπληρώσουν νέοι παίχτες όπως ο Κέβιν Ντούραντ και ο Λαμάρ Οντομ.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζέρι Κολάντζελο τόνισε ότι μόνο ο Ντερόν Γουίλιαμς και ο Κρις Πολ από την «χρυσή» ομάδα των ΗΠΑ θα συμμετέχουν στο τουρνουά που θα γίνει το καλοκαίρι στην Τουρκία.

«Ήταν μια απόφαση που στηρίχτηκε σε τρεις παράγοντες, στην μεταγραφική αγορά, τους τραυματισμούς και την κούραση από δύσκολα παιχνίδια για πολύ καιρό. Εγώ αισθάνομαι εντάξει με αυτό», συμπλήρωσε ο Κολάντζελο και τόνισε ότι η απουσία των σταρ της Εθνικής ομάδας που οδήγησε στην επιτυχία του Πεκίνου, δεν θα θέσει σε κίνδυνο την συμμετοχή των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top