Αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό του Μουντιάλ

Σε Ουρουγουάη ή Ολλανδία το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό;

Αντίστροφα ο χρόνος μετράει για την έναρξη του πρώτου ημιτελικού του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Ολλανδία. Στις 9.30 το βράδυ θα ξεκινήσει στο GreenPointStadiumτου Κέιπ Τάουν η μεγάλη αναμέτρηση, που θα δώσει το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής.

Από την Ολλανδία θα λείψουν ο αμυντικός Φαν Ντερ Βιέλ και ο μέσος Ντε Γιονγκ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του επίσης αμυντικού Ματάϊσεν. Από την Ουρουγουάη θα λείψουν οι τιμωρημένοι Φουτσίλε και Σουάρες, ενώ αμφίβολοι λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού είναι και οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας Γκοντίν και Λουγκάνο.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του Soccer Stadium του Γιοχάνεσμπουργκ τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Γερμανία και την Ισπανία, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο Ντέρμπαν. Μια ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου θα διεξαχθεί στο Πορτ Ελίζαμπεθ και ο μικρός τελικός ανάμεσα στους ηττημένους των δύο ημιτελικών.