Θα κάνει τελικά στριπτίζ η Λαρίσσα

Παρά τον αποκλεισμό της Παραγουάης

Θα κάνει τελικά στριπτίζ η Λαρίσσα

Μπορεί να μην προκρίθηκε στην τετράδα του Μουντιάλ η Παραγουάη και κατά συνέπεια να απογοητεύθηκε ο άρρεν πληθυσμός της υφηλίου επειδή δεν θα... γδύνονταν σε κοινή θέα η... θεά Λαρίσσα Ρικέλμε, ίσως η πιο γνωστή οπαδός της Παραγουάης, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν.

Η πανέμορφη κοπέλα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να πραγματοποιήσει το δώρο που είχε υποσχεθεί στους παίκτες της Εθνικής Παραγουάης, θεωρώντας ότι το αξίζουν. «Θα είναι δώρο το στριπτίζ μου για όλους τους παίκτες και τον κόσμο της Παραγουάης επειδή έκαναν ότι ήταν δυνατό και κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ενόψει της επιστροφής της ομάδας.

Η Λαρίσσα δήλωσε ότι δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τους ποδοσφαιριστές της Παραγουάης στον αγώνα με την Ισπανία. «Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να μην τα καταφέραμε τώρα, το 2014 όμως θα πάρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε η νεαρή καλλονή.

Τώρα οι πάντες, εντός και εκτός Παραγουάης, περιμένουν να θαυμάσουν το πολυαναμενόμενο στριπτίζ. Άλλωστε εξαιτίας της, ο «ήμασταν όλοι παραγουανοί» στον προημιτελικό αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Και μπράβο της που τελικά θα πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της, ακόμα και αν δεν εκπληρώθηκαν όλες οι προϋποθέσεις που είχε θέσει.

Δείτε πάντως το πάθος της Λαρίσσα στον αγώνα με την Ισπανία. Πως απογοητεύθηκε όταν έχασε το πέναλτι η ομάδα της, πως πανηγύρισε το γκολ που δεν μέτρησε, πως αντέδρασε όταν ήρθε η ήττα. Είναι όλα τα λεφτά, μέχρι φυσικά να έρθει η ώρα για το καυτό στριπτίζ...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top