«Πράσινος» και επίσημα ο Γκοβού

Πρώτη προπόνηση ��ια τον Παναθηναϊκό

«Πράσινος» και επίσημα ο Γκοβού

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα τρια χρόνια ο Σίντνεϊ Γκοβού, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα την μεταγραφή του, ενώ ο Γάλλος επιθετικός έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση όπου γνώρισε το Νίκο Νιόπλια και τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Γάλλος άσος έκανε τη πρώτή του προπόνηση με την ομάδα, γνωρίζοντας τον προπονητή και τους περισσότερους από τους νέους συμπαίκτες του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον ΠΑΟ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Έμεινα έκπληκτος με την υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι φίλαθλοι», δήλωσε ο Γκοβού.

Ο Γκοβού θα πάρει λίγες μέρες άδεια, όπως έχουν και οι υπόλοιποι διεθνείς του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στο παγκόσμιο κύπελλο και μετά θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (υποβλήθηκε σε εγχείρηση), αλλά και τους Σιμάο, Σαριέγκι και Κλέιτον. Παρών ήταν και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Κάρλος Φρέιτας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top