Αποθέωση για Μαραντόνα στο Μπουένος Άιρε��

Παραμένει μετά από αυτό στον πάγκο της Αργεντινής;

Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν οι αργεντινοί στον Ντιέγκο Μαραντόνα και τους ποδοσφαιριστές του κατά την επιστροφή τους στο Μπουένος Άιρες. Περίπου 20.000 φίλαθλοι υπολογίζονται ότι βρέθηκαν νυχτιάτικα στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της χώρας και αποθέωσαν την Εθνική Ομάδα κατά την επιστροφή της από τη Νότιο Αφρική.

Παρά την ταπεινωτική ήττα με 4-0 και τον αποκλεισμό της ομάδας από τους Γερμανούς, οι φίλαθλοι της Αργεντινής αντί να ξεκινήσουν λαϊκά δικαστήρια, εξέφρασαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους για τον Ντιεγκίτο και τους «αλμπισελέστε».

Μάλιστα, επιτακτικά οι φίλαθλοι ζητούν από τον Μαραντόνα να παραμείνει στο τιμόνι της Αργεντινής και να την οδηγήσει τόσο στο Κόπα Αμέρικα της επόμενης χρονιάς, που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι του 2011 στην Αργεντινή, όσο και στο Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στη Βραζιλία.

Πάντως, ο Μαραντόνα κρατά κλειστά τα χαρτιά του ακόμα, αναφορικά με το μέλλον του στην Εθνική Ομάδα. Ο ίδιος είπε ότι θα συζητήσει με την οικογένειά του, ενώ για ακόμα μια φορά δεν είχε πρόβλημα να βάλει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες με την άφιξη της ομάδας, καθώς ακόμα δεν λέει να χωνέψει τον αποκλεισμό με αυτό το βαρύ σκορ.

Άλλωστε, δεν είπε τυχαία ότι το περασμένο Σάββατο ήταν η δυσκολότερη μέρα της ζωής του. Δυσκολότερη και από εκείνη του 1990, όταν συγκλόνισε με το κλάμα του, μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό της Ρώμης από την Δυτική Γερμανία...