Σχέση με ανήλικη είχε ο αρχηγός της Αγγλίας;

Διαψεύδεται κατηγορηματικά η πληροφορία

Δεν του έφτανε η αποκλεισμός από τη Γερμανία στο Μουντιάλ, ο Στίβεν Τζέραρντ έχει και άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Όλες τις προηγούμενες μέρες διακινούνταν στη Νότιο Αφρική η πληροφορία ότι ο αρχηγός της Αγγλίας και της Λίβερπουλ είχε μπλεξίματα με μια... ανήλικη. Η πληροφορία βγήκε στο διαδίκτυο αμέσως μετά τον αποκλεισμό, προκαλώντας σοκ στο νησί.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η φήμη ότι ο Τζέραρντ έχει συνάψει σχέση με ανήλικη και μάλιστα αναφέρονταν ότι αυτή είναι η... κουνιάδα του, η οποία μάλιστα είναι μόλις 16 ετών. Μέσα σε λίγες ώρες η φήμη αυτή μέσω Facebook και Twitter έγινε γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Πάντως, ο ίδιος μέσω εκπροσώπων του διαψεύδει οτιδήποτε. Μάλιστα, από το περιβάλλον της οικογένειας τονίζουν ότι η Άλεξ Κίραν, σύζυγος του Τζέραρντ, δεν έχει καν αδερφή. Και επιμένουν ότι ο ίδιος είναι αφοσιωμένος απόλυτα στην γυναίκα του και τα δύο τους κορίτσια, τα οποία έχουν αποκτήσει μέσα στο διάστημα της τελευταίας τριετίας μετά τον γάμο τους.