Σχέση με ανήλικη είχε ο αρχηγός της Αγγλίας;

Διαψεύδεται κατηγορηματικά η πληροφορία

Σχέση με ανήλικη είχε ο αρχηγός της Αγγλίας;

Δεν του έφτανε η αποκλεισμός από τη Γερμανία στο Μουντιάλ, ο Στίβεν Τζέραρντ έχει και άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Όλες τις προηγούμενες μέρες διακινούνταν στη Νότιο Αφρική η πληροφορία ότι ο αρχηγός της Αγγλίας και της Λίβερπουλ είχε μπλεξίματα με μια... ανήλικη. Η πληροφορία βγήκε στο διαδίκτυο αμέσως μετά τον αποκλεισμό, προκαλώντας σοκ στο νησί.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η φήμη ότι ο Τζέραρντ έχει συνάψει σχέση με ανήλικη και μάλιστα αναφέρονταν ότι αυτή είναι η... κουνιάδα του, η οποία μάλιστα είναι μόλις 16 ετών. Μέσα σε λίγες ώρες η φήμη αυτή μέσω Facebook και Twitter έγινε γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Πάντως, ο ίδιος μέσω εκπροσώπων του διαψεύδει οτιδήποτε. Μάλιστα, από το περιβάλλον της οικογένειας τονίζουν ότι η Άλεξ Κίραν, σύζυγος του Τζέραρντ, δεν έχει καν αδερφή. Και επιμένουν ότι ο ίδιος είναι αφοσιωμένος απόλυτα στην γυναίκα του και τα δύο τους κορίτσια, τα οποία έχουν αποκτήσει μέσα στο διάστημα της τελευταίας τριετίας μετά τον γάμο τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top