3-1 ο Ολυμπιακός τη Σλάβια Πράγας

Λίνεν: «Θα γίνουν καλές μεταγραφές»

3-1 ο Ολυμπιακός τη Σλάβια Πράγας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 επί της Σλάβια Πράγας στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι στη Γερμανία. Χωρίς να αποδώσει θεαματικό ποδόσφαιρο φάνηκε έτοιμος για τις αναμετρήσεις με την αλβανική Μπέσα στις 15 και 22 Ιουλίου για το β’ προκριματικό γύρο του Europa league.


Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ιδιαίτερα ορεξάτοι, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά δεν παρέλειψαν να φανερώσουν κάποια μικρά κενά στην άμυνα. Τα γκολ για τους ερυθρόλευκους σημείωσαν οι Ραούλ Μπράβο (6’), Ντιόγκο (34’) και Ντέρμπισάιρ (84’) ενώ προσωρινά για τους Τσέχους είχε μειώσει ο Γκρασιάρ στο 11ολεπτό.


Θα γίνουν καλές μεταγραφές, διεμήνυσε ο Λίνεν


«Θα πάρουμε καλούς παίκτες αλλά χρειάζεται υπομονή, να μη βιάζεται ο κόσμος. Ακόμη και τώρα να έρθουν, δε θα προλάβουμε να τους έχουμ εστη διάθεση μας για το πρώτο παιχνίδι του Europa League» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός του Ολυμπιακού Έβαλντ Λίνεν.


Εξάλλου, ο Ανδρέας Νινιάδης, συνεργάτης του Γερμανού τεχνικού, παρακολούθησε φιλικό παιχνίδι της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού για τον β’ γύρο των προκριματικών του Europa League και δήλωσε πως «σαφώς η αλβανική ομάδα δεν αποτελεί φόβητρο για τον Ολυμπιακό αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί εντός αγωνιστικού χώρου και να μην την υποτιμήσουμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top