Αποθέωση στην «πρώτη» της ΑΕΛ

Με 4.000 κόσμο η πρώτη προπόνηση

Αποθέωση στην «πρώτη» της ΑΕΛ

Υπό την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 4.000 οπαδοί με τα τραγούδια, τις επευφημήσεις και τα καπνογόνα, έκαναν σήμερα την πρώτη ��ους προπόνηση για τη νέα σεζόν οι παίκτες της Λάρισας.

Η ευοίωνη προοπτική της ομάδας, μετά την ανακοίνωση για το νέο γήπεδο υπό κατασκευή αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις, έχει δημιουργήσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της «βασίλισσας του κάμπου».

Οι οπαδοί της ΑΕΛ έιχαν ήδη κατακλύσει τις εξέδρες του Αλκαζάρ αρκετή ώρα πριν αρχίσει η προπόνηση και επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες της ομάδας. Την τιμητική τους είχαν τόσο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας, Στάθης Ταυλαρίδης, όσο και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας.

Ο προπονητής των «βυσσινί» σε δηλώσεις του τόνισε ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν τις βάσεις για μια ομάδα υψηλών απαιτήσεων και ότι οι απαιτήσεις του κόσμου σε συνδυασμό με το νέο γήπεδο «ωθούν την ομάδα ένα βήμα μπροστά».

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, από την άλλη, στάθηκε στην επιστροφή του την Ελλάδα μετά από εννέα χρόνια στο εξωτερικό: «Νιώθω περίεργα μετά από τόσα χρόνια να επιστρέφω και πάλι στην Ελλάδα. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά φέτος. Το νέο γήπεδο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης, τέλος, δήλωσε πως έχει μια διαίσθηση πως «ο συνδυασμός του νέου γηπέδου με το ανανεωμένο ρόστερ θα μας ωθήσει να πάμε πολύ καλά φέτος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη στήριξη του κόσμου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top