Γκαρσία: «αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι»

Παρουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό ο Ισπανός επιθετικός

Γκαρσία: «αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι»

Ως μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει τίτλους βλέπει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ο Λουίς Γκαρσία, που παρουσιάστηκε σήμερα από την «πράσινη» ΠΑΕ. Στο μεταξύ, στη Νορβηγία θα αγωνίζεται πλέον ο Ματίας Μπιάρσμιρ.

«Στο ποδόσφαιρο μετράνε οι τίτλοι», δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και εξέφρασε την χαρά του που θα παίξει στον Παναθηναϊκό, αλλά και την δέσμευσή του να συμβάλλει ώστε η ομάδα να κατακτήσει τίτλους.

Παράλληλα, ο Γκαρσία εξέφρασε την προτίμησή του να αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους οπαδούς της ομάδας: «ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει φανατικό κοινό. Στηρίζουν την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια και αυτό είναι καλό για κάθε ποδοσφαιριστή. Να συνεχίζουν να μας στηρίζουν», δήλωσε.

Εκ μέρους της ΠΑΕ, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας τόνισε: «το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του. Προσβλέπουμε σε μια σεζόν υγιή και με επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φρέιτας και όλο το επιτελείο της ομάδας που έτρεξαν το Σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του».

Στο μεταξύ, στην Ρόζενμποργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματίας Μπιάρσμιρ, καθώς ο νεαρός Σουηδός αμυντικός και ο Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε συμφωνία με την σκανδιναβική ομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top