Καζλάουσκας: «απαιτείται βελτίωση»

Δηλώσεις πριν τον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία στο Μουντομπάσκετ

Καζλάουσκας: «απαιτείται βελτίωση»

Ικανοποιημένος από το δύο στα δύο της Εθνικής μας στο Μουντομπάσκετ εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη βελτίωσης της άμυνας ενόψει και του αγώνα με την Τουρκία.

«Είναι πολύ θετικό το ότι ξεπεράσαμε τις απώλειες χωρίς να ηττηθούμε. Η Σερβία για παράδειγμα έχασε από την Γερμανία και θα έχει προβλήματα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός και παραδέχθηκε πως η επίσημη αγαπημένη δεν έχει καθαρούς σούτερ όπως άλλες ομάδες.

Αναφερόμενος στις απουσίες των Σχορτσανίτη και Φώτση, ο προπονητής μας επεσήμανε ότι η επιστροφή τους θα ενισχύσει την ομάδα και θα την βοηθήσει να βρει ξανά την χημεία της.

«Οι ομάδες που αντιμετώπισαν την Τουρκία είχαν πρόβλημα στην επίθεση και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πώς θα αντιμετωπίσουμε την άμυνά μας. Δεν ανησυχώ, γιατί έχω μεγάλους παίκτες που έχουν παίξει δεκάδες ανάλογα ματς», δήλωσε για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής μας και κατέληξε: «είναι παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε έτσι. Να προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα για αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top