Δεύτερη νίκη για την Εθνική

83-80 το Πουέρτο Ρίκο

Δεύτερη νίκη για την Εθνική

Τη δεύτερη νίκη στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας πέτυχε η Εθνική κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο με σκορ 83-80.

Μετά από έναν αγώνα θρίλερ, όπου οι δύο αντίπαλοι μάχονταν πόντο πόντο, αλλά ��αι μία βουτιά της Εθνικής στο πρώτο μισό της τρίτης περιόδου, τα παιδιά του Καζλάουσκας ανέβασαν στροφές στο τέλος του παιχνιδιού και πήραν τη νίκη στο τρίποντο.

Η Εθνική έγραψε πρώτη πόντους με καλάθι του Ζήση, ωστόσο οι δύο αντίπαλοι σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο εναλλάσσονταν στην πρωτιά. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε τελικά με σκορ 23-21 υπέρ του Πουέρτο Ρίκο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το Πουέρτο Ρίκο, εκμεταλευόμενο αμυντικά λάθη της Εθνικής και κυρίως την αισθητή απουσία των Φώτση και Σχορτσιανίτη, πήρε προβάδισμα πέντε πόντων. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με σκορ 41-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Εθνική βρέθηκε να χάνει μέχρι και με εννέα πόντους διαφορά, ωστόσο ανέκτησε δυνάμεις και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της περιόδου έφερε το σκορ στο 56-56. Στην εκπνοή ωστόσο του δεκαλέπτου ο Μπουρούσης με εύστοχο τρίποντο έβγαλε μπροστά την Εθνική με 56-59.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου το Πουέρτο Ρίκο μείωσε στους δύο πόντους (75-77) έχασε όμως το στήριγμα του θεόρατου (ύψος 2,21) Ράμος και εκεί η Εθνική βρήκε χώρο παίρνοντας προβάδισμα πέντε πόντων.

Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, οι παίκτες της Εθνικής όμως έφυγαν νικητές με 83-80, και τώρα ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για όλα για την πρωτιά στον αγώνα με την Τουρκία, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ήδη τελικός.

Πρώτη ανάρτηση 29/08/2010 18:30

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top