Προκρίθηκε και η ΑΕΚ στους ομίλους

Αν και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Νταντί Γιουνάιτεντ

Προκρίθηκε και η ΑΕΚ στους ομίλους

Κοψοχόλιασε τους φίλους της αλλά τελικά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση η ΑΕΚ, αν και δεν κέρδισε την Νταντί Γιουνάιτεντ. Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε στο άδειο από κόσμο Στάδιο Καραϊσκάκη και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την σκοτσέζικη ομάδα, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ χάρη στην εκτός έδρας νίκη της με 0-1 την περασμένη Πέμπτη.

Οι κιτρινόμαυτοι προηγήθηκαν με τέρμα του Μπάμπα Ντούπα Ντιοπ στο 23ο λεπτό και έδειξαν να καθαρίζουν την υπόθεση πρόκριση. Ωστόσο ο Ντέιλι ισοφάρισε στο 78 και έδωσε διαστάσεις θρίλερ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα ο Σουόνσον αστόχησε από ιδανική θέση στο 82 και έτσι η ΑΕΚ θα βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθεί στο Μονακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας (46 Γκέντσογλου), Γιάχιτς, Μανωλάς, Λαγός, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο (89 Καράμπελας), Σκόκο, Τζεμπούρ (58 Μπλάνκο)

Νταντί Γιουνάιτεντ (Πίτερ Χιούστον): Πέρνις, Ντίλον, Ντίξον, Κόνγουεϊ, Σκοτ Ρόμπερτσον, Κανταμαρτέρι (49 Γκουντγουίλι), Ντέβιντ Ρόμπερτσον (60 Σουόνσον), Μπουάμπεν, Γκομίς (63 Ντέιλι), Κένεθ, Γουότσον

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top