Προκρίθηκε ο Αρης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Αούστρια στην Βιέννη

Προκρίθηκε ο Αρης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Έχοντας ως προίκα τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και την υποστήριξη 1.000 και πλέον οπαδών του, ο Άρης πήρε πανάξια πρόκριση μέσα στο «Φραντς Χορ Στάντιον» της Βιέννης, αφού κατάφερε να μην ηττηθεί από την Αούστρια και να εξασφαλίσει την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1. Προηγήθηκαν οι κιτρινόμαυροι με τέρμα του Ρουίς στο 42ο λεπτό, του ίδιου παίκτη δηλαδή που είχε πετύχει το χρυσό γκολστις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα. Ισοφάρισαν οι αυστριακοί στο 56 με τον Λινζ, αλλά χρειάζονταν άλλα δύο τέρματα για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι ��το πρώτο ημίχρονο, όταν το ανάποδο ψαλίδι του Γιουν στο 30 κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σηφάκη. Γενικά, πάντως, ο Άρης στάθηκε ικανοποιητικά στον αγωνιστικό χώρο και εξασφάλισε την παρουσία του στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μονακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αούστρια Βιέννης (Καρλ Ντάξμπαχερ): Λίντνερ, Τρογιάνσκι (62 Στάνκοβιτς), Μαργκράιτερ, Ντράγκοβιτς, Χλίνκα, Κλάιν, Λινζ, Γιουν, Λιντλ (46 Σουμάχερ), Μπάουγκμαρτλινγκερ, Σούτνερ (74 Λέοβατς)


Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο (57 Τσεσνάουσκις), Τόχα (55 Πρίττας), Κόκε, Ρουίς (74 Τσέζαρεκ), Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top