Διοικητική θέση στη Μπάρτσα ο Ροναλντίνιο;!

Πόστο στο σύλλογο του προσέφερε ο πρόεδρος της ομάδας

Διοικητική θέση στη Μπάρτσα ο Ροναλντίνιο;!

Γνώρισε την αποθέωση στο χθεσινό φιλικό της Μπαρτσελόνα. Όχι δεν ήταν ούτε ο Μέσι, ούτε ο Βίγια, ούτε ο Πουγιόλ αλλά… ο, παλιός αγαπημένος των οπαδών των «μπλαουγκράνα», βραζιλιάνος σούπερ σταρ Ροναλντίνιο ο οποίος έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο χθεσινό φιλικό στο «Κάμπ Νόου» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μίλαν.

Μάλιστα, η αγάπη που τρέφουν ακόμη για τον «Ρόνι» στη Βαρκελώνη είναι τέτοια που ο πρόεδρος της ομάδας Σάντρο Ροσέλ του πρότεινε να αναλάβει διοικητική θέση στην ομάδα!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές της «El Mundo Deportivo», μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων ο Ροσέλ είχε τετ-α-τετ με τον 30χρονο μέσο μετά τη λήξη του φιλικού και του πρότεινε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αναλάβει διοικητική θέση στη Μπαρτσελόνα!

Προφανώς οι πιθανότητες να αναλάβει κάτι τέτοιο προς το παρόν ο «Ρόνι» είναι σαφώς λίγες αλλά μελλοντικά οι διοικούντες της «Μπάρτσα» θεωρούν βέβαιο ότι ο σούπερ σταρ -που οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στην κατάκτηση ενός Τσάμπιονς Λιγκ και δύο πρωταθλημάτων Ισπανίας- θα επιστρέψει στο Καμπ Νόου, έστω και με γραβάτα και κοστούμι!

Για την ι��τορία το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων έληξε 3-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα στα πέναλτι, ενώ ο κανονικός αγώνας ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Βίγια να σημειώνει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top