Μπάγεβιτς: «Να μη μας επηρεάσει η αλλαγή έδρας»

Έτοιμη η ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα

Μπάγεβιτς: «Να μη μας επηρεάσει η αλλαγή έδρας»

«Μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για τη Νταντί αλλά η ομάδα δεν έχει καμία δικαιολογία με την αλλαγή έδρας και την απουσία του κόσμου» ανέφερε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε συνέντευξη Τύπου για τον σημερινό παιχνίδι με τους Σκωτσέζους.

Ο Σέρβος τεχνικός, προφανώς ενοχλημένος από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες δύο μέρες σχολίασε πως έχει άποψη για τα όσα συνέβησαν αλλά δεν επιθυμεί να σχολιάσει: «Έχω άποψη για τα όσα έχουν γίνει αλλά είμαι προπονητής και άνθρωπος και δε θέλω να το συζητήσω τώρα. Ό,τι και να έχει γίνει δεν έχουμε δικαιολογία πάντως».

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Ντούσκο σημείωσε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξει τόσο το ψηλό παιχνίδι της Νταντί όσο και την ταχύτητα της: «Η Νταντί είναι καλύτερη από αυτή που είδαμε και πρέπει να προσέξουμε γιατί δεν έχει τίποτα να χάσει».

Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει σαφές προβάδισμα στον «δικέφαλο» χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως η ΑΕΚ έχει ήδη «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.


Ο Μπάγεβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τους Σάχα, Γεωργέα, Γιάχιτς, Μανωλά, Λαγό, Μάκο, Καφέ, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο, Σκόκο και Τζεμπούρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης που θα αρχίσει στις 21.00 (Novasports 1) θα είναι ο Τσέχος Λίμπορ Κόβαρικ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top