Σοκ: Διαιτητής σκότωσε παίκτη στο γήπεδο

Επειδή του διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που σφύριξε

Σοκ: Διαιτητής σκότωσε παίκτη στο γήπεδο

Απίστευτο το περιστατικό που σημειώθηκε στην Βραζιλία, σε αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων. Διαιτητής έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε έναν παίκτη, επειδή διαμαρτυρήθηκε για ένα σφύριγμά του, μετατρέποντας ένα απλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε τραγωδία.

Το περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση των ερασιτεχνικών ομάδων Μπαρέιρα και Ρεντενσιόν στην πολιτεία Σεαρά. Ο διαιτητής σφυρίζει ένα φάουλ και δυο ποδοσφαιριστές, που τυγχάνουν μάλιστα αδέρφια, πέφτουν πάνω του και διαμαρτύρονται σε έντονο ύφος.

Ο ρέφερι που δέχεται τις διαμαρτυρίες εκνευρίζεται και βάζει το χέρι στην τσέπη. Αντί όμως να βγάλει κάποια κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, όπως υπέθεσαν αρκετοί, έβγαλε μαχαίρι. Αμέσως επιτέθηκε στους δύο διαμαρτυρόμενους και ακολούθως τράπηκε σε φυγή, σφυρίζοντας πρόωρα τη λήξη του αγώνα.

Έτσι και αλλιώς, ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να συνεχιστεί μετά από αυτό που είχε κάνει. Βλέπετε, ο ένας από τους δύο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ο 28χρονος Χοσέ Ράμος ντα Σίλβα έχασε ακαριαία τη ζωή του από τις μαχαιριές του ρέφερι, ενώ ούτε ο αδερφός του θύματος γλίτωσε με τραύματα.

Όπως ανακοινώθηκε, ο δεύτερος τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην πλάτη, ωστόσο διέφυγε τον κίνδυνο. Όσο για τον διαιτητή; Οι αρχές γνωρίζουν το όνομά του. Πρόκειται για τον Φραντσίσκο Εντιο Γκρεγκόριο Τσάβες, 26 ετών. Ωστόσο εκείνος έχει σπεύσει να εξαφανιστεί.

Αποτέλεσμα; Ο διαιτητής - δράστης της δολοφονίας να παραμένει ασύλληπτος και να καταζητείται από την αστυνομία. Δείτε το ρεπορτάζ από τα βραζιλιάνικα τηλεοπτικά δίκτυα...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top