Γυαλία-καρφιά το γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Στον «αέρα» το παιχνίδι ΑΕΚ-Νταντί

Γυαλία-καρφιά το γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Μπορεί χθες η διοίκηση του Πανιωνίου να συμφώνησε για την παραχώρηση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης στην ΑΕΚ για το ευρωπαϊκό της παιχνίδι με τη Νταντί Γιουνάιτεντ την Πέμπτη αλλά οι οπαδοί του Πανιωνίου δεν είχαν δώσει την συγκατάθεση τους.


Και όπως φαίνεται ούτε πρόκειται να το κάνουν καθώς μετά την κατάληψη του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και την ανακοίνωση κατά του προέδρου Γεράσιμου Βεντούρη, ομάδα οπαδών πήγε το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον αγωνιστικό χώρο και κάποιες στις κερκίδες με σκοπό να αχρηστευθεί το γήπεδο και να αλλάξει έδρα η ΑΕΚ!


Ειδικότερα, οι εξαγριωμένοι -με την απόφαση της διοίκησης- οπαδοί του Πανιωνίου έσκαψαν ένα μέρος του αγωνιστικού χώρου με φτυάρια, έριξαν κάτω τα δοκάρια και προκάλεσαν φθορές σε καθίσματα στους πάγκους των ομάδων αλλά και στις εξέδρες.


Πλέον, η ΑΕΚ εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του «Γ. Καραϊσκάκης» αν και επίσημα περιμένει απάντηση από τη διοίκηση του Πανιωνίου για το αν είναι εφικτό να διορθωθούν οι ζημιές πριν την Πέμπτη, κάτι που έχει από ελάχιστες ως μηδαμινές πιθανότητες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top