Ρεχάγκελ: «Σύνταξη; Τι είναι αυτό;»

Αποφασισμένος να συνεχίσει εμφανίζεται ο Γερμανός

Ρεχάγκελ: «Σύνταξη; Τι είναι αυτό;»

Μπ��ρεί να διανύει το 72 έτος της ηλικίας και να έχει πραγματοποιήσει μια -ομολογουμένως- αξιοζήλευτη προπονητική καριέρα (στην οποία κατέχει πρώτη θέση η κατάκτηση του Euro 2004 με το απόλυτο αουτσάιντερ της διοργάνωσης – την Εθνική Ελλάδος) αλλά ο Ότο Ρεχάγκελ δε φαίνεται διατεθειμένος να βγει στη σύνταξη!

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο ίδιος σε συνέντευξη του σε γερμανική εφημερίδα: «Δεν έχω ακούσει ξανά τη λέξη σύνταξη από τότε που ήμουν πέντε ετών. Στην πόλη που μέναμε υπήρχαν πολλοί ανθρακωρύχοι που σκέφτονταν αυτό το πράγμα. Για μένα ήταν τραγικό να το ακούω» ανέφερε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος ο οποίος δηλώνει έτοιμος για δουλειά και πάλι!

Ωστόσο, ο ίδιος διευκρινίζει ότι δεν βιάζεται για να εντοπίσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα: «Για την ώρα δεν το πολυσκέφτομαι, δε με νοιάζει. Όταν προκύψει κάτι, τότε θα εξετάσω εάν είναι συμφέρουσα η πρόταση και θα αποφασίσω».

Τελικά το προσωνύμιο «Ρεχακλής» που του απέδωσαν οι Έλληνες φίλαθλοι τιμής ένεκεν για την κατάκτηση του Euro 2004 κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι καθώς ο Ότο Ρεχάγκελ δείχνει -ως άλλος Ηρακλής- αστείρευτη δύναμη και… όρεξη για εργασία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top