Τσαρτσαρής: «Συγνώμη από τον κόσμο»

Ίβκοβιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι με αυτά που έγιναν»

Τσαρτσαρής: «Συγνώμη από τον κόσμο»

Ιδιαίτερα καυστικός προς τους Σέρβους και απολογητικός προς τους Έλληνες φιλάθλους ήταν ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κώστας Τσαρτσαρής, αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ των παικτών στο φιλικό αγώνα μπάσκετ Ελλάδας-Σερβίας.


Ο 30χρονος αθλητής ζήτησε αρχικά συγνώμη από του φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι για το όσα εξελίχθηκαν μέσα στο παρκέ και στη συνέχεια τα έβαλε με τους Σέρβους: «Yπάρχουν παιδιά που τρώνε ψωμί στη χώρα μας και δημιουργούν προβλήματα. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε όλα αυτά και ειδικά κάποιοι άνθρωποι από ψηλά οι οποίοι πρέπει να κοιτάξουν κάποια πράγματα. Υπάρχουν Έλληνες παίκτες με αρκετό ταλέντο και ορισμένοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να δίνουν τα λεφτά τους σε παιδιά που δεν αξίζουν».


Απογοητευμένος με όσα έγιναν εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, προπονητής της Εθνικής Σερβίας και του Ολυμπιακού: «Είμαστε απογοητευμένοι με ό,τι έγινε. Αυτά δε συνάδουν με τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα γενικότερα». Ο «Ντούντα» πάντως δεν… ξέχασε και τους διαιτητές στους οποίους τα «έψελνε» κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να αποβληθεί λίγο πριν τα επεισόδια όταν και αποκάλεσε τον έναν διαιτητή «άσχετο» και του είπε ότι «θα έπρεπε να ντρέπεσαι, είσαι ο χειρότερος άνθρωπος του γηπέδου»: «Ήταν πραγματικά απογοητευτική η συμπεριφορά των διαιτητών».


Κατάθεση στην αστυνομία ο Μπουρούσης


Κατάθεση στην αστυνομία -όπως ήταν υποχρεωμένος- έδωσε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από την καρέκλα που του πέταξε ο Νέναντ Κρστιτς, με αποτέλεσμα ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού να φύγει μετά τις 1.20 από το ΟΑΚΑ!


Παράλληλα, από το… πούλμαν κατέβασαν τον «δράστη» της επίθεσης, Νέναντ Κρστιτς, για να δώσει και αυτός κατάθεση, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Μάρκο Κέσελι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top