Κλώτσησε και έ��τειλε στο νοσοκομείο αντίπαλο

Πρωτοφανές περιστατικό στην Κάρπαθο – Σκηνές σοκ!

Κλώτσησε και έστειλε στο νοσοκομείο αντίπαλο

Ενα απίστευτο περιστατικό εγινε χθες σε ποδοσφαιρικό αγώνα τοπικών ομάδων στην Κάρπαθο. Ενας ποδοσφαιριστής που αποβλήθηκε από τον διαιτητή επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα και τραυμάτισε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η κόκκινη κάρτα του διαιτητή του τοπικού αγώνα στην Κάρπαθο μεταξύ Αρη Οθους - Πρωτέα Απερίου στον ποδοσφαιριστή του Αρη Φραγκιο Καμπούρη για το σκληρό φάουλ πάνω στον Κοσμά Γιαλουράκη του Πρωτέα δεν προμήνυε με τίποτα τι θα επακολουθούσε.

Ο Καμπούρης επιτίθεται με αγριότητα στον πεσμένο Γιαλουράκη και ενώ στην αρχή τον φτύνει στην συνέχεια με εγκληματικό τρόπο τον κλωτσάει στα πλευρά. Η εγκληματική αυτή ενέργεια του ποδοσφαιριστή του Αρη ξεσηκώνει ακόμη και τους συμπαίκτες του που επιτίθενται στον Kαμπούρη.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτή την απαράδεκτη αντίδραση που ποδοσφαιριστή που κλώτσησε με όλη του την δύναμη τον αντίπαλό του.

Ο τραυματίας Κοσμάς Γιαλουρακης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καρπάθου από όπου πήρε εξιτήριο μία ημέρα μετά, ενώ ο Καμπούρης αναζητείται με την διαδικασία του αυτοφώρου από την αστυνομία, μετά την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι γονείς του θύματος.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα. Δείτε το βίντεο, είναι απίστευτο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top