Τρίτη ήττα για την Εθνική Πόλο γυναικών

Έχασε με 13-11 από την Ουγγαρία

Τρίτη ήττα για την Εθνική Πόλο γυναικών

Την τρίτη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η Εθνική Πόλο γυναικών υδατοσφαίρισης στο πλαίσιο του FINA Cup που διεξάγεται στην πόλη Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας. Το πρωί της Πέμπτης το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας έχασε 13-11 από την Ουγγαρία και έμεινε στην τελευταία θέση του Α΄ ομίλου.


Η Εθνική αν και ξεκίνησε καλά (και μάλιστα προηγήθηκε με 2-4 και 6-7) φάνηκε από ένα σημείo και μετά να αποσυντονίζεται και δέχθηκε ένα σερί τερμάτων 5-0. Από τη στιγμή που το σκορ έφθασε 11-7 υπέρ της Ουγγαρίας, τα πράγματα ήταν δύσκολα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο παρ’ όλα αυτά έδειξε να πιστεύει στη νίκη.


Η Εθνική κατάφερε και μείωσε προς το τέλος του παιχνιδιού σε 12-11 αλλά ένα γκολ της Ουγγαρίας 2 λεπτά πριν το τέλος έκανε το 13-11 και κάπου εκεί «χάθηκε» το όνειρο της ανατροπής για τις διεθνείς παίκτριες.


«Παίξαμε μεν πολύ καλύτερα σε σχέση με χθες, αλλά και πάλι όχι καλά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο προημιτελικό και λίγες πιθανότητες να περάσουμε στην τετράδα. Η Αυστραλία είναι η χειρότερη ομάδα για να αντιμετωπίσουμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, μετά τον αγώνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top