Κόντρα στη Ναντί η ΑΕΚ για το Europa League

Στη Σκωτία η ελληνική ομάδα

Την Νταντί αντιμετωπίζει απόψε (22:00, Νovasports 2) η ΑΕΚ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Η ελληνική ομάδα επιδιώκει θετικό αποτέλεσμα στη Σκωτία, ώστε να έχει το προβάδισμα στη ρεβάνς.

«Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια. Και αυτό γιατί το ποια ομάδα είναι φαβορί και ποια όχι, φαίνεται μέσα στο γήπεδο», δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Παράλληλα, το τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε πως έχει αποαφίσει για τους 10 από τους 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν στο ματς, ωστόσο, δεν αποκάλυψε τα σχέδιά του.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Νταντί, Πίτερ Χιούστον, ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με υπομονή.

«Οι παίκτες γνωρίζουν απολύτως ότι έρχεται ένας μεγάλος αγώνας και αυτό είναι κάτι που ήθελα να δω επειδή ακριβώς ξέρω τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται σε αυτή την μεγάλη ευκαιρία. Σε σύγκριση με την ΑΕΚ, μας λείπει εμπειρία σε αυτό το επίπεδο αλλά αυτό που ξέρω είναι οι παίκτες έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν σε τόσο μεγάλες απαιτήσεις», πρόσθεσε.