Ισόπαλος 0-0 ο Ολυμπιακός με τη Ντεπορτίβο

Βαλβέρδε: «Πρέπει να αποκτήσουμε ρυθμό»

Ισόπαλος 0-0 ο Ολυμπιακός με τη Ντεπορτίβο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το σημαντικό φιλικό παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο στάδιο Καραϊσκάκη παρουσία περίπου 17.000 θεατών.


Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και από τις δύο ομάδες οι οποίες έδειξαν όρεξη για ποδόσφαιρο αλλά ήταν φανερό (ειδικά για τους «ερυθρόλευκους») ότι ήταν ένα τεστ στο οποίο οι δύο προπονητές ήθελαν περισσότερο να δοκιμάσουν πράγματα παρά να κερδίσουν ή να προσφέρουν θέαμα.


Και οι δύο ομάδες είχαν από δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν με κυριότερη αυτή του Ολυμπιακού στο 48ο λεπτό όταν και -μετά από σέντρα του Όσκαρ- σημάδεψε με δυνατή κεφαλιά το δοκάρι.


Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αφενός… εξήγησε ότι γκρίνιαζε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο επειδή ο ρυθμός παιχνιδιού του Ολυμπιακού είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα και αφετέρου ανέφερε ότι πρωταρχικός του στόχος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι «ο Ολυμπιακός να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό και περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι του».


Ανακοίνωσε Σουμπίνιο


Την απόκτηση του Σουμπίνιο ανακοίνωσαν πριν τον αγώνα οι «ερυθρόλευκοι».


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε από τον Εθνικό Πειραιώς με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα δοθεί δανεικός για έναν χρόνο στον Πανσερραϊκό ως μέρος της συμφωνία για την επικείμενη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top