Νέο αδιέξοδο στην εκλογή προέ��ρου της Σούπερ Λίγκα

Μέχρι την Παρασκευή οι προτάσεις των ομάδων

Νέο αδιέξοδο στην εκλογή προέδρου της Σούπερ Λίγκα

Το αδιέξοδο για την εκλογή προέδρου στην Σούπερ Λίγκα καλά κρατεί, αφού ούτε την Τρίτη εγκρίθηκαν οι αλλαγές που προτάθηκαν για το καταστατικό.

Η επιμονή ορισμένων παραγόντων του ποδοσφαίρου να προσπαθούν να συντηρήσουν διαδικασίες που επιτρέπουν σε κάποιους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον χώρο του ποδοσφαίρου για προσωπικές τους εξυπηρετήσεις δεν έδωσε λύση ούτε στη νέα συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου της Σούπερ Λίγκα.

Η πρόταση που κατατέθηκε από την Σκόντα Ξάνθη, ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία στην προεδρία ανθρώπων που έχουν άμεση σχέση με τις ομάδες και δεν εμφανίζονται ξαφνικά για να παίξουν τον δικό τους ρόλο, όποιος κι αν είναι αυτός, συγκέντρωσε επτά ψήφους υπέρ και επτά κατά παρατείνοντας το αδιέξοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας να προκύψει ακόμη και θέμα κλήρωσης όπως πρότειναν ορισμένοι για την θέση του προέδρου.

Ο Γιώργος Μποροβήλος ζήτησε πάντως από τους εκπροσώπους των ομάδων να υποβάλουν τις προτάσεις τους για τον τρόπο εκλογής του προέδρου μέχρι την Παρασκευή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top