Ολυμπιακοί Νέων: 6 προκρίσεις για την Ελλάδα

Στους τελικούς σε κωπηλασία, κολύμβηση και στίβο

Ολυμπιακοί Νέων: 6 προκρίσεις για την Ελλάδα

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποιούν οι Έλληνες που παίρνουν μέρος στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, στη Σιγκαπούρη: τα γαλανόλευκα χρώματα πήραν 6 προκρίσεις σε τελικούς, στην κωπηλασία, την κολύμβηση και τον στίβο!

Την αρχή έκαναν οι Μιχάλης Ναστόπουλος και Απόστολος Λαμπρίδης στο δίκωπο άνευ πηδαλιούχου (μετά και την κατάκτηση του παγκόσμιου). Οι αθλητές μας, που θεωρούνται φαβορί για μετάλλιο, πέρασαν πρώτοι στον τελικό της Τετάρτης καλύπτοντας τα 1.000μ. σε 3:15.02.

Στον τελικό της ίδιας μέρας και στο ίδιο αγώνισμα θα πάρουν μέρος και τα κορίτσια μας Λυδία Νταλαμάγκα και Ελένη Διαμαντή, που τερμάτισαν δεύτερες με 3:38.11.

Στον στίβο, η Ευαγγελία Ψαράκη στα προκριματικά του δίσκου με 45 μέτρα κατετάγη 6η και προκρίθηκε στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο, ενώ η Κατερίνα Μπερδούση ήταν πέμπτη στα 3.000 μέτρα με 9:44:73 που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής.

Στη δισκοβολία, ο Πέτρος Ευαγγελάκος βγήκε 8ος στον προκριματικό με 54.57 και θα συνεχίσει στον μικρό τελικό.

Στον τελικό της κολύμβησης πέρασε η Μαρία Μιχαλάκα στα 100μ. πρόσθιο, πο�� τερμάτισε δεύτερη με 1:10.77.

Οι επιτυχίες σταμάτησαν στο μπάσκετ, με την Εθνική μας να χάνει από την Σερβία με 34 - 14, παρά τις δύο νίκες της στα πρώτα ματς της φάσης των ομίλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top