Ξαναπαίρνει το κοντάρι η Ινσιμπάγεβα

Κουράστηκε να κάθεται η κοπέλα...

Ξαναπαίρνει το κοντάρι η Ινσιμπάγεβα

Πως σας φάνηκε το φετινό καλοκαίρι χωρίς την Ινσιμπάγεβα; �� αλήθεια είναι ότι η ολυμπιονίκης και παγκόσμια ρεκοργούμαν του επι κοντώ έλειψε φέτος από τους στίβους, μετά τις δύο απανωτές αποτυχίες της στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανοιχτού και Κλειστού Στίβου.

Αν θέλετε να ξέρετε, πάντως, στην ίδια την Γέλενα Ινσιμπάγεβα φάνηκε ιδιαίτερα βαρετό να ζει μια «κανονική» ζωή από τον Απρίλη (που έδωσε τον τελευταίο αγώνα της) και μέχρι σήμερα. Δεν άντεξε χωρίς το κοντάρι ανά χείρας, χωρίς το άγχος της καθημερινής προπόνησης, χωρίς το πρωινό ξύπνημα.

«Τους τελευταίους μήνες, δεν έχω πώς να περάσω κάθε μέρα μου», είπε η «τσαρίνα» των αιθέρων, προαναγγέλλοντας την επιστροφή της από τη νέα σεζόν. «Ομολογώ ότι θόλωσα, ξεφεύγοντας τελείως από τις συνήθειές μου. Είμαι πολύ πεινασμένη για αγώνες και νέες διακρίσεις. Ετοιμάζομαι, στην ουσία, να ξεκινήσω από το μηδέν και να σας αποδείξω πόσο ικανή παραμένω».

Όσο για τους βασικούς επόμενους στόχους της; Αρχικά το Παγκόσμιο Ανοιχτού Στίβου το καλοκαίρι του 2011 στη Ν. Κορέα και ακολούθως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου το 2012...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top