Αγνώριστος λόγω... πάχους ο Ρονάλντο

Επιστροφή στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του Μαΐου

Αγνώριστος λόγω... πάχους ο Ρονάλντο

Άφωνοι έμειναν όσοι είδαν τον Ρονάλντο στην πρώτη του προπόνηση με την Κορίνθιας τρεις περίπου μήνες μετά τον τραυματισμό του. Ο 34χρονος επιθετικός έχει γίνει αγνώριστος από το πάχος και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει το «φαινόμενο» των γηπέδων! Ο ίδιος, πάντως, επιμένει ότι σε 15 ημέρες θα έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Η μπάκα που έχει αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δικαιώνει το παρατσούκλι «χοντρός». «Ήταν η πρώτη μου προπόνηση μετά από τρεις μήνες. Ήταν καλά, έχω πάρει πολλά κιλά και με δυσκολεύουν στην κίνηση μου. Σε 15 μέρες θα είμαι μια χαρά», έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

«Ο Ρονάλντο δεν θα παίξει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι στην ιδανική κατάσταση για αυτό που θέλουμε. Ήταν εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες χωρίς να παίξει και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί», δήλωσε ο προπονητής της Κορίνθιας, ενόψει του ματς με την Αβάι.

Στο πλευρό του... χοντρού έσπευσε ο καλός του φίλος, Ρομπέρτο Κάρλος, που δήλωσε με νόημα: «και 200 κιλά να γίνει, θα έχει το χάρισμα να ντριμπλάρει και να βρεθεί σε θέση βολής».

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επικρίνουν τον Ρονάλντο και του συνιστούν να επισπεύσει την... συνταξιοδότηση, την οποία προγραμματίζει για το 2011.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top