Τέλος ο Χατζηθεοδώρου από τον Ολυμπιακό!

Διαζύγιο με το σήμα – κατατεθέν της ομάδας

Τέλος ο Χατζηθεοδώρου από τον Ολυμπιακό!

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού με τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος αποτελούσε σήμα κατατεθέν της ομάδας των νταμπλούχων Ελλάδας στο πόλο. Έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στην ομάδα και κατάκτησης πολλών τίτλων, ο κορυφαίος αθλητής χωρίζει και μάλιστα... επεισοδιακά.

Ο Χατζηθεοδώρου αρνήθηκε να δεχθεί μείωση των αποδοχών του κατά 55% και σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη εξέφρασε την απογοήτευση του για τη συμπεριφορά των διοικούντων του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του. «Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει» είπε ο ίδιος, ενώ και ο Ολυμπιακός τον κατηγορεί για αδιάλλακτη στάση.

Την επισημοποίηση του διαζυγίου έκαναν οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι με μία ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησαν τον μέχρι πρότινος αρχηγό τους για την προσφορά του στον σύλλογο τα τελευταία 15 χρόνια και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Στην ίδια ανακοίνωση η ομάδα του Πειραιά δημοσιοποίησε τη λίστα με τα ονόματα των παικτών που αποδέχθηκαν τη μείωση στις αποδοχές του, ανάμεσα τους βρίσκεται και ο διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Δεληγιάννης αλλά όχι και ο Γιώργος Αφρουδάκης που ολοκλήρωσε ��η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top