Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αστοχεί σε... λούνα παρκ

Έπαιξε μπασκετάκι και... αποδοκιμάστηκε

Ο  ΛεΜπρόν Τζέιμς αστοχεί σε... λούνα παρκ

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι στο NBAκυριάρχησε η μετακίνηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στους Μαϊάμι Χιτ. Οι αντιδράσεις είναι πολλές και πριν λίγες μέρες ο σουπερτάρ πήρε μια πρώτη ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσει όταν επιστρέψει στο Κλίβελαντ ως αντίπαλος. Η είδηση όμως είναι ότι αυτό συνέβη σε... λούνα παρκ, στην περιοχή του Οχάιο.

Ο ΛεΜπρόν επισκέφθηκε το «CedarPoint», ένα διάσημο λούνα παρκ μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Κλίβελαντ. Εκεί δοκίμασε τις δυνάμεις του στο «μπασκετάκι», με πολύ κόσμο να έχει μαζευτεί γύρω, να τον παρακολουθεί και να τον... αποδοκιμάζει, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την αποχώρησή του «βασιλιά» από τους Καβαλίερς.

Μάλιστα, μια γυναίκα τού φώναξε «στοιχηματίζω ότι θα αστοχήσεις» αναφερόμενη στα σουτάκια που έκανε ο Τζέιμς, ενώ σε κάθε άστοχο σουτ του, ξεσπούσαν πανηγυρισμοί. Συνολικά τρεις φορές ο ΛεΜπρον δεν βρήκε στόχο στο «μπασκετάκι» του λούνα παρκ σε ισάριθμες προσπάθειες, με αποτέλεσμα κάποιος από τους παρεβρισκόμενους να φωνάξει μετά από μία άστοχη προσπάθειά: «Όπως στον 5ο αγώνα», αναφερόμενος στον 5ο ημιτελικό της ανατολής κόντρα στους Σέλτικς, όταν με μόλις 15 πόντους και τραγικά ποσοστά ηττήθηκε το Κλίβελαντ από τη Βοστώνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top