Βαλβέρδε: χρειάζεται δουλειά και υπομονή

Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Βαλβέρδε: χρειάζεται δουλειά και υπομονή

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ ξανά τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα. Από την π��ευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι «στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας πρωταγωνίστριας».

Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Βάσκος προπονητής ζήτησε δουλειά και υπομονή. «Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος θα πρέπει να δώσει την υποστήριξη του και οι ποδοσφαιριστές να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είναι δύσκολη στιγμή διότι είμαστε εκτός Ευρώπης», πρόσθεσε.

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Μαρινάκης ευχήθηκε στον τεχνικό καλή επιτυχία και τόνισε: «θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο Βαλβέρδε είναι αυτός που αποφασίζει ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει από τα αποδυτήρια της ομάδας. Έχει την απόλυτη στήριξη μας για όλες του τις επιλογές. Αυτή τη στιγμή το αφεντικό του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο».

Ο Βαλβέρδε θα παρακολυθήσει το φιλικό παιχνίδι με τη Ρόμα και έπειτα θα κάνει τις όποιες εισηγήσεις του για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top