Αντίο στην Ευρώπη είπε ο Ολυ��πιακός

Εξελίξεις δρομολογεί ο αποκλεισμός

Αντίο στην Ευρώπη είπε ο Ολυμπιακός

Εξελίξεις φαίνεται ότι δρομολογεί στο λιμάνι ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Europa Geague, μετά την ήττα από τη Μακάμπι με 1-0.

Ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό, θα πρέπει μάλλον να θεωρείται παρελθόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε ο Γερμανός προπονητής και ο Ντιόγκο, ο οποίος αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στις καθυστερήσεις του αγώνα, να μη γυρίσουν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ωστόσο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και του άλλαξαν γνώμη, τονίζοντας και τις νομικές συνέπεις που θα είχε μια τέτοια κίνηση.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν την ευκαρία για το τέρμα που θα τους κρατούσε "ζωντανούς", αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Το μοναδικό γκολ της συνάντηση μπήκε στο 42, όταν ο Κολαούτι, , εκμεταλευόμενος την τραγική εικόνα της άμυνας του Ολυμπιακού, έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα και έγραψε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ντιόγκο στις καθυστερήσεις, για κτύπημα εκτός φάσης στον γκολκίπερ της Μακάμπι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top