Αντίστροφη μέτρηση για Ολυμπιακό και Αρη

Για τις επαναληπτικές αναμετρήσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ

Αντίστροφη μέτρηση για Ολυμπιακό και Αρη

Μετά τον άδοξο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από το εντός έδρας 3-3 με τον Αγιαξ το βράδυ της Τετάρτης, το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στις επαναληπτικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Άρη το βράδυ της Πέμπτης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ευκολότερο έργο φαίνεται να έχει ο Άρης, που αντιμετωπίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης την πολωνική Γιαγκελόνια έχοντας το πλεονέκτημα της νίκης του με 1-2 και στον εκτός έδρας αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία στιγμή επετεύχθη συμφωνία και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 8.45μμ από το Novasports.

Πιο δύσκολο δείχνει το έργο του Ολυμπιακού, που φιλοξενείται στο Τελαβίβ από την ισραηλινή Μακάμπι και καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη με 2-1 που πέτυχε στο κεκλεισμένων των θυρών Στάδιο Καραϊσκάκη την περασμένη Πέμπτη. Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο προπονητής Λίνεν δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή που ταξίδεψε στο Ισραήλ τον Ριέρα με το αιτιολογικό ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ωστόσο έδειξε να αναθεωρεί τις αρχικές του σκέψεις και μάλλον θα συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο αγώνας ξεκινά στις 9.00μμ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Conn-X TV.

Εφόσον οι ελληνικές ομάδες προκριθούν, θα πάρουν το εισιτήριο για την κλήρωση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής για τα πλέι οφ πριν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στην οποία θα συμμετέχουν ακόμα ο υποβιβασθείς από το Τσάμπιονς Λιγκ ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Δείτε στο βίντεο τα τελευταία νέα ενόψει των δύο βραδινών αγώνων αλλά και τα γκολ στον αγώνα της Τούμπας...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top