Αποκλεισμός της Ομόνοιας από την Σάλτσμπουργκ

Ποιες άλλες κυπριακές ομάδες αγωνίζονται απόψε

Αποκλεισμός της Ομόνοιας από την Σάλτσμπουργκ

Πικρό αποκλεισμό γνώρισε η Ομόνοια από την Σάλτσμπουργκ για την δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Κύπρου ηττήθηκε στην Αυστρία με 4-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, καθώς ο πρώτος αγώνας στην Κύπρο είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή βρίσκονταν ήδη στο ημίχρονο με 3-0 πίσω στο σκορ και ουσιαστικά μόλις στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφερε να βάλει το γκολ της τιμής. Έτσι η Ομόνοια υποβιβάζεται, όπως και ο ΠΑΟΚ, στο Γιουρόπα Λιγκ, στα πλέι οφ του οποίου θα αγωνιστεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Το βράδυ της Πέμπτης ρίχνονται στην μάχη των επαναληπτικών του Γιουρόπα Λιγκ άλλες τρεις κυπριακές ομάδες, με στόχο να προκριθούν στα πλέι οφ και να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά στο ενδεχόμενο συμμετοχής στους ομίλους. Στις 9.00 το βράδυ το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την δευτεραθλήτρια Τσεχίας Γιάμπλονετς και καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 με το οποίο νίκησε στον πρώτο αγώνα.

Νωρίτερα, στις 8.00μμ η Ανόρθωση αντιμετωπίζει εντός έδρας την βελγική Σερκλ Μπριζ και καλείται να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Την ίδια ώρα α��τίστοιχο σκορ θα καλείται να ανατρέψει στην Λεμεσό και ο Απόλλωνας απέναντι στην ρωσική Σιμπίρ, καθώς είχε χάσει την περασμένη εβδομάδα στην Σιβηρία με 1-0.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top