Αγώνας θρίλερ στην Τούμπα

Εκτός Champions League ο ΠΑΟΚ

Αν κ��ι πήρε προβάδισμα στο σκορ έναντι του Άγιαξ στο 16, με γκολ του Βιειρίνια, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε τελικά να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Μετά από ένα δεύτερο ημίχρονο θρίλερ, όπου τα γκολ έπεφταν βροχή, ο αγώνας έληξε τελικά 3-3 και με διαφορά στα σημεία πέρασε ο Άγιαξ.

Οι Ολλανδοί μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 48 ο Σουάρεζ εκμεταλεύτηκε λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, γράφοντας το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Άγιαξ πέτυχε την απόλυτη ανατροπή με τον Jong, που έκανε το 1-2, ενώ στο 55 ο Lindgren έγραψε το 1-3.

Ο ΠΑΟΚ, παρά τη σύγχυση στις γραμμές του συνέχισε να πιέζει και ένα λεπτό αργότερα, στο 56, ο Σαλπιγγίδης μείωσε σε 2-3.

Στο 77 ο Ίβιτς έχασε πέναλτι, στερώντας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης την ευκαρία να φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 82 ο Ιβιτς έχασε και πάλι ευκαιρία για την ισοφάριση, κάτι που τελικά έκανε έξι λεπτά αργότερα, στο 88 γράφοντας το 3-3.

Ο αγώνας τελείωσε με αυτό το σκορ και οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν πικραμένοι το δρόμο για τα αποδυτήρια, αν και ο κόσμος της Τούμπας τους χειροκροτούσε συνεχώς.

Οι Ολλανδοί, αν και πήραν την πρόκριση, δεν γλίτωσαν από τις αψιμαχίες στις γραμές τους, αφού ο Σουάρεζ, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και αντικαταστάθηκε, ήρθε σχεδόν στα χέρια με τον προπονητή του, λίγα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα.