Στα χνάρια της... Ισπανίας η Εθνική μας

Αλλάζει σύστημα και στίγμα ο Σάντος

Στα χνάρια της... Ισπανίας η Εθνική μας

Την Ισπανία έθεσε ως πρότυπο �� Φερνάντο Σάντος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει του φιλικού με την Σερβία στις 11 Αυγούστου. Ο νέος ομοσπονδιακός μας τεχνικός ανακοίνωσε αλλαγή συστήματος, αλλά και... στίγματος.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με βίντεο στο οποίο αποτυπωνόταν η νέα φιλοσοφία της γαλανόλευκης αγαπημένης και τον Σάντος να τονίζει πως η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν τον απαραίτητο χρόνο.

Ο νέος προπονητής της Εθνικής μας τόνισε πως η ομάδα θα πηγαίνει πλέον σε οργανωμένη επίθεση κατά 80%, ενώ αμυντικά θα παίζει με πρέσινγκ και χωρίς μαν του μαν.

Όσο για το σύστημα με την Σερβία;

«Θα δοκιμάσουμε ένα σύστημα 4-4-2 με ρόμβο που δεν το έχουμε παίξει ως τώρα. Απαιτεί όμως διάθεση από τους παίκτες. Το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε μια δοκιμή», δήλωσε ο Σάντος, προσθέτοντας πως οι κλήσεις έγιναν με βάση αυτό το σύστημα το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί από το 4-3-3.

«Βάζουμε νέο αίμα στην ομάδα... Δεν κάνει την ομάδα το σύστημα, αλλά τα πρόσωπα», δήλωσε σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Πορτογάλος τεχνικός σχολιάζοντας τις κλήσεις του για το φιλικό μας.

Τέλος, δεν παρέλειψε να εξάρει το έργο του Ότο Ρεχάγκελ, προσθέτοντας ότι πλέον πρέπει να προχωρήσουμε με την δική του φιλοσοφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top