Διώχνουν τον Καμορανέζι οι οπαδοί της Γιούβε!

Θέλουν να ξεφορτωθούν το «βαρύ» συμβόλαιο του

Διώχνουν τον Καμορανέζι οι οπαδοί της Γιούβε!

Μια χρονιά…. κόλαση υποσχέθηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, οι οπαδοί της Γιουβέντους στον Μάουρο Καμορανέζι αν αποφασίσει να μείνει και φέτος στην ομάδα.

Η ομάδα του Τορίνο έχει πολύ φορτωμένο μπάτζετ και δε μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές αν δεν αδειάσουν πρώτα κάποια «φορτωμένα» συμβόλαια. Τον άχαρο αυτό ρόλο φαίνεται πως ανέλαβαν -αυτοβούλως- οι οπαδοί της Γιούβε οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι «τιφόζι» της Γιούβε έφτιαξαν ένα πανό και πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να δείξουν τις προθέσεις τους: «Θα κάνουμε μερικούς παίκτες να φύγουν. Αν όμως δεν το πετύχουμε και θέλουν να μείνουν , θα περάσουν μια χρονιά κόλαση».

Ο Μάουρο Καμορανέζι είναι ένας από τους «ανεπιθύμητους» καθώς και ακριβό συμβόλαιο έχει και έχει δηλώσει ότι δε θέλει να φύγει από το Τορίνο επειδήτα παιδιά του έχουν συνηθίσει εκεί.

Άλλοι παίκτες στη λίστα των ανεπιθύμητων είναι οι Ζεμπινά, Σαλιχάμιζιτς και Γκρόσο οι οποίοι αναζητούν συλλόγους να συνεχίσουν την καριέρα τους. Προβλέπεται ένα καυτό φθινόπωρο για τη Γιουβέντους…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top